گواهی ثبت شیله

شیله یک غذای سنتی و محلی در مناطق آذربایجان، به‌خصوص در آذربایجان شرقی است که به خصوص در فصل زمستان پخته می‌شود.

از آنجا که شیله یک غذای سنتی است، به عنوان بخشی از میراث فرهنگی منطقه آذربایجان محسوب می‌شود.این غذای محلی در سال 1403 با تلاش و همت مدیریت موسسه پردیس بانوان تیل و همراهی دهیاری محترم روستای تیل و همچنین حمایت اداره میراث فرهنگی شهرستان شبستر به عنوان غذای محلی روستای تیل ثبت ملی گردید .

آئین رو نمائی از گواهی ثبت این غذای محلی همزمان با روز برگزاری جشنواره در روستای گردشگری تیل برگزار میگردد .